Upute za upotrebu Skincell Advanced

Skincell Advanced: Upute za upotrebu

Skincell Advanced dostupan je u obliku tečne emulzije u staklenoj bočici sa dozatorom za lako nanošenje. Proizvod se nanosi na područje rasta, izbjegavajući zdrava tkiva i sluznice. Uklanjanje bradavica i madeža uključuje sljedeća pravila:

Kako koristiti serum
  • koža je prethodno očišćena od nečistoća;
  • ruke se tretiraju antiseptikom;
  • nanesite sastav lopaticom ili posebnim štapićem kako biste izbjegli nanošenje na susjedna područja kože.

Korektor se brzo upija. Tok tretmana je 2-3 puta dnevno tokom mjesec dana. Za to vrijeme nestaju mali ili srednji rast. Liječenje velikih madeža, papiloma ili bradavica može potrajati duže. U svrhu prevencije dovoljne su 2-3 primjene tjedno.

Prije upotrebe proizvoda morate isključiti alergijske reakcije, osigurati integritet kože u području primjene.

Očitavanja

Revolucionarna formula garantira 100% rezultata tretmana - nakon mjesec dana upotrebe koža postaje bistra. Aktivne komponente djeluju samo na promijenjene ćelije, bez hvatanja zdravih tkiva. Skincell koncentrat za napredni serum se preporučuje u sljedećim slučajevima:

  • nevusi različite lokalizacije i boje;
  • bradavice, papilomi i drugi izrasline;
  • hiperpigmentacija kože i lokalna žarišta tamnjenja kože.

Nema kontraindikacija za upotrebu zbog svog prirodnog sastava. Korektor treba primjenjivati s oprezom na osobama s visokim rizikom od alergija, s ranama u području primjene (posjekotine, apscesi, krvarenja). Studije o upotrebi tokom trudnoće i dojenja nisu provedene.

Ne primjenjujte aktivni sastav na novotvorine sa tragovima onkološke transformacije ćelija, na primjer, tijekom njihovog rasta, rasta dlačica, promjena konture i boje. U ostalim slučajevima, sredstva su dozvoljena za upotrebu u Bosni i Hercegovini.