Recenzije Skincell Advanced

 • Maja
  Dugo sam se želio riješiti madeža na zatiljku. Stanice rasta nisu opasne, ali doktori su zabranili njihovo uklanjanje zbog visokog rizika od krvarenja - imam bolesti krvi. Kupio sam skincell advanced na web mjestu proizvođača i ne mogu ga se zasititi - nakon uklanjanja madeža naručio sam proizvod za uklanjanje malih papiloma na licu i vratu
  Skincell Advanced
 • Ana
  Pjege i madeži prate me cijeli život, ali 2 velika izrasline na licu spriječila su me da živim. Nisam se mogla šminkati, izvoditi kozmetičke zahvate, stalno sam se bojala oštetiti madež. Kombinat biljaka Skincell Advanced priskočio je u pomoć. Učinak sam počeo osjećati tek nakon tjedan dana, a nakon 4 tjedna već sam bio bez oštećenja kože.
  Skincell Advanced
 • Mladen
  Nikad nisam mislila da će mi Skincell Advanced Herbal Serum preokrenuti život nakon 2 mjeseca upotrebe. Nakon prakse u Brazilu, razvio sam veliki madež na licu i više papiloma na tijelu. Krtica me spriječila da se brinem o sebi: umivam se, brijem. Danas imam čistu kožu bez nedostataka - zahvaljujući koncentratu.
  Skincell Advanced
 • Ivana
  Nedavno sam ispunio svoj san i puno smršavio. Sudjelovanje u fitnes bikiniju doslovno me inspirisalo. U fazi pripreme vidio sam da su vrat i grudi bili posuti malim papilomima. Problem je riješio popularni lijek - koncentrirani serum Skincell Advanced. U roku od mjesec dana, moje tijelo bilo je neodoljivo.
  Skincell Advanced
 • Anita
  Skincell Advanced mi je preporučio prijatelj. U početku nisam vjerovao i probao sam korektor na ruci. Mojem iznenađenju nije bilo ograničenja - nakon tjedan dana nevus je počeo smanjivati veličinu. Naručio sam novi paket za uklanjanje izraslina na tijelu.
  Skincell Advanced
Ocjena Skincell Advanced
4.4
19